Mandulás-cseresznyés egyensúly lepény

2011-12-22

sponsored links

Klasszikus süti, hagyományos alapanyagokból. Nyáron sütöttem friss cseresznyébõl, de befõttbõl is finom. Hagyományos egyensúlytészta elvével készült, ami annyit takar, hogy egészben megmérjük a tojást, és a tojás súlyával megegyezõen adunk hozzá cukrot, vajat, lisztet. A fantáziánkra van bízva, hogy mivel variáljuk, egy biztos: gyorsan és egyszerûen elkészíthetõ. A hagyományos cukrot nádcukorra cseréltem, de ennél egészségesebb édesítõt is kereshettek.

Hozzávalók:

3 db tojás (21 dkg)

21 dkg liszt

21 dkg vaj + 2 evõkanál a tepsi kikenéséhez

2 evõkanál zsemlemorzsa

21 dkg nádcukor

1 zacskó sütõpor ...


Folytats a blogon ... gasztroreka.freeblog.hu/archives/2011...

sponsored links

Keres?s