Mandulavajas ribizli jégkrém

2012-08-03

sponsored links


Mielõtt végetér a ribizli szezon megosztok egy újabb jégkrém receptet. I. nem igazán ribizli rajongó és igazából én sem, de sütik készítéséhez nagyon szeretem használni. Szeretem a gyümölcs ízét, de mégsem eszem olyan gyakran, mint mondjuk õszibarackot. Gondoltam, kipróbálom milyen jégkrémben. Került turmixolva és darabosan is bele. Izgalmas volt az apró piros szemekre rábukkanni a jégkrémben.

A korábban készültekbe tettem kókusztejet, földimogyoróvajat és banánt, valamint avokádót, amelyek mind selymesebbé, krémesebbé tették a jégkrémeket. Mandulavajjal is megoldható mindez (mandulavaj készítése házilag itt és itt).

Ne habozzatok kipróbálni egy újabb vegán jégkrémet a közelgõ meleg hétvégén!

Mandulavajas ribizli jégkrém

Hozzávalók 4 db jégkrémhez:
- 200 ml kókusztej
- 50 g mandulavaj ...

Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/zizikalandjai...

sponsored links

Keres?s