Mandulasaroknak ajánlva - Málnás-lazacos kalács kókuszos curryhabbal
sponsored links
Mivel mostanában annyira jól tudok szendvicseket enni, és kritizálni, ezért nekem is illett már elõállnom eggyel, hogy támadófelületet biztosítsak nektek!
Ez a bekezdés csak azoknak ajánlott, akik egy egyetemi elõadást is végig tudnak ülni a fenekükön: Elõször balzsamecetes epres kolbászos kalácsot szerettem volna készíteni sajtkrémágyon, amin most biztos egy nagyot nevettek, hogy ki eszik ilyen hülyeséget! És tényleg! Nagyon sokakat meg lehet vele bolondítani! Csani névnapi zsúrján teszteltem. Na nem a gyerekeken! Azért annyira nem vagyok elvetemült, de a szülõk mind ezt választották a szárított sonkás-eper kombinációval szemben, ami ugye köztudott! Rá kellett jönnöm, hogy a füstölt dolgok, valamiért jól passzolnak az eperhez, de komolyan! Viszont addig húzódott-halasztódott ez az epres szendvicses recept, hogy mára már ki is mentünk az igazi eperszezonból, így váltottam málnára, és a füstölt vonalon maradva lazacra. Elõször ezt is balzsamecetes-rozmaringos dologgal képzeltem el, aztán ezt már egy picit unalmasnak találva vittem inkább keleti irányba, a curry hozzávalóival. Na! És ez a hab dolog! Mandulasarok teljesen bediliztetett vele! Rabja lettem! Azért ...