Mandulakrémes cápauszony mazsolával és aszalt vörösáfonyával
sponsored links
Tegnap, miközben igazán kedvesen bátorítottatok a hozzászólásaitokban, már javában készültek a következõ bonbonok. Buborék egy darab sincs, roppan és visszacsillan rajta a fény! Hurrá!
Gesztenye jegyezte meg, hogy innen már nincs megállás. Pontosan ez a gondolat futott át az én agyamon is. Egy kis sikerélmény és máris azon veszed észre magad, hogy éjszaka már azon agyalsz milyen ízesítésû ganach-t készíts legközelebb. Fertõzõ, mint a bárányhimlõ...
Vivi el sem tudom mondani, hogy milyen hálás vagyok azért, hogy nálad sajátíthattam el az alapokat. Köszönöm!!!!!!
Visszatérve a bonbonra, miért is cápauszony? Bálintom ötletes megfigyelése szerint a félbevágott bonbon, ha ...