Majoránnás csirkecsík burgonyapürével és fûszeres almával
sponsored links
A minap valakit vártam ebédre, s mint általában lenni szokott, levesem volt, de kellett hozzá valami tisztességes második, ha úgy tetszik fõétel. Mivel ez épp egy olyan napon történt, amikor munka volt és mentem körbe, mint a mérgezett egér, valami olyan kaját kellett kitalálnom, ami gyorsan elkészül, mégis "puccos". Szerencsére volt egy csirkemell a hûtõben, amit egyébként is fel kellett használni, így hát meghámoztam néhány "pityókát", odatettem fõni, s amíg megfõtt lazán elkészítettem a többit is, alig fél órába telt. De inkább leírom, roppant egyszerû.
Majoránnás csirkecsík burgonyapürével és fûszeres almával
Elkészítési ideje: fél óra.
Majoránnás csirkecsík: 1 csirkemell, só, fehérbors, majoránna, pici olaj, a sütéshez
Burgonyapüré: 4-5 nagy burgonya, 1-1,5 dl ...