Majorannás tejfölös májragu
sponsored links
Ez a recept Stahl Judittól való, õ pedig F. Nagy Angélától tanulta saját bevallása szerint. Egyszerû és nagyszerû. Az ugyancsak Stahl Judit ajánlotta almás palacsinta körettel pedig különlegessé is válik. Mindenesetre némi vajat azért kispóroltam a receptbõl és szerintem jó lett így is. Egyébként csak annyit változtattam, hogy míg õ a mosogatás-minimalizálás jegyében ugyanabban a serpenyõben készítette el elõbb a palacsintákat, aztán a ragut, én a gyorsaság jegyében két edényben egyszerre készítettem õket. Kár, hogy nem mértem az idõt, mert tényleg gyorsan ment.
Elõször az almás palacsinta tésztáját állítottam össze
10 dkg lisztbõl,
kiskanál sütõporból,
csipet sóval és cukorral és jó sok borssal, valamint elõször külön összekeverve ...