Majonézes - zöldborsós tésztasaláta
sponsored links
Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nekem ilyen nagy melegekben jobban esik egy jól behûtött saláta a húsoknál. Tészta is van benne, majonéz is, úgyhogy laktató. Viszont elkövettem egy kis bakit, amit a fotó szépen ki is ad. Ugyebár elfelejtettem, hogy a tésztafélék bizony jócskán magukba szívják a krémes dolgokat. Úgyhogy a majonéz fele beleduzzadt a szarvacskába. Az eredeti mennyiséget írom majd le, de szerintem jobban jártok, ha a tészta mennyiségét kicsit visszaveszitek. Ja igen, még csak annyit, hogy persze, tubusos majonézbõl is lehet készíteni a krémet, de szerintem annyi adalék van benne, és házilag elkészíteni olyan gyorsan megy, hogy bõven megéri eská gyártani. A borsó pedig gusztusosabb - ráadásul se fõzni, se edényt piszkolni nem kell vele - ha egy kicsi konzervet vesztek, és nem pároljátok. Én pároltam, így azt írom le, ám legközelebb én sem teszem.
Hozzávalók:
20 dkg szarvacska tészta
15-20 dkg zöldborsó - konzervbõl elég egy kicsi ...