Majonézes-zöldborsos lazactatár
sponsored links
Nem vagyok nagy halrajongó, azt szerintem már tudjátok. :) De jó hírem van, fõleg nekem jó hír, ez megváltozni látszik, köszönhetõ többek között ennek a finomságnak is, amit elõször az unokaöcséméknél kóstoltam. Igaz, az nem füstölt lazacból készült és sós lében eltett zöldbors sem volt benne. A borsot már én csempésztem bele. Huncut, csípõs meglepetést lehet vele okozni annak, aki ráharap és nem számít rá :). A majonéz természetesen eská, a Szakácsok könyvébõl van a recept. Pillanatok alatt kész van az egész, de egy kis állás jót tesz neki. Pirítóssal, capribogyóval igazán elõkelõ fogás.
Mi kell hozzá?
100 g füstölt lazac
2 szál újhagyma
1 tojás sárgája
125 ml semleges ízû olaj (napraforgó vagy repce)
1 kiskanál dijoni mustár ...