Majonézes krumpli I.
sponsored links
Sok blog írója csak a különlegességeket teszi közzé, néha én is beleesek ebbe a hibába. Én is posztoltam több ízes-színes salátát, de a sok hidegtál készítés közben rájöttem, hogy a legtöbb ember rajong a majonézes krumplisalátáért. Mindenkinek megvan a saját receptje, bár alapvetõen a tartármártást szoktuk eltérõen készíteni (nekem még régen egy szakácsismerõsöm javasolta, hogy kevés uborkalét tegyek bele, tényleg nagyon finom lesz tõle).
Szóval most egy krumplisaláta-recept következik, de nem a szokványos. Elõször is a szokásosnál több citromot teszünk a tartárba, valamint pirított tökmaggal és tökmagolajjal tálaljuk. Mi nyáron az étteremben így kínáltuk, mindig elfogyott
(Nemsokára hozok még egy változatot, ezért van a címben az egyes)
Krumplisaláta tökmaggal, tökmagolajjal
Hozzávalók 4 fõre:
1 kg burgonya
3 dl tejföl ...