Majonézes cékla

2012-10-22

sponsored links



Rengeteg céklát jól megsikáltam, félbe vágtam és tepsibe sorakoztattam mindet, egy fej, gerezdekre szedett fokhagyma társaságában. Megszórtam sóval, köménnyel és bõ órát sütöttem. A héja könnyedén lejött még melegen. Felét eltettem holnapra levesnek. A többit felkockáztam. A házi majonézt egy laktózmentes tejfellel lazítottam, két gerezd fokhagymát reszeltem hozzá, meg apróra vágott rukkolát szórtam bele. Összekevertem a céklával és a hûtõbe tettem, nehogy az ebéd elkészültéig a folytonos kóstolgatás áldozatává essék. Pulykafasírtokat kínáltam hozzá, ami a sütõben készült. Hasábkrumplit is sütöttem, de ...

Folytats a blogon ... fozesfecseg.blogspot.com/2012/10/majo...

sponsored links

Keres?s