Majdnem legényfogó leves: borjúból, zöldbabbal, tárkonyosan
sponsored links
Ez kivételesen valóban olyan százhúsz napos körüli borjúból származó lapocka volt, egyébként gyakrabban fõzök tíz hónapos körüli növendékbõl. Péládul a növendék karajból készítem idõrõl idõre a bécsi szeletet, ízletes, szaftos, a család kedvence.
Visszatérve a zsenge borjú stefániára, levesnek mindenképpen készülnie kellett belõle. A másik felét az esti grillezéshez tettem félre, errõl majd legközelebb mesélek. A szépséges stefánia két oldaláról lekanyarintottam a színhúst, ez ment a grill pácba, a középsõ részt hüvelykujjnyi kockákra vágtam. A borjúmáj az már a növendék marhától származik, már használtam fel belõle, mondhatom, hogy nagyszerû frissensülteket és pástétomot készítettem már belõle.
Most háromfelé vettem, miután gondosan megtisztítottam, ugyanis a borjúmáj lényege, hogy ...