Majdnem legényfogó leves: borjúból, zöldbabbal, tárkonyosan

2011-08-16

sponsored links

Egy szép darab borjú stefániát és máj darabot vettem elõ a hétvégi menühöz.

Ez kivételesen valóban olyan százhúsz napos körüli borjúból származó lapocka volt, egyébként gyakrabban fõzök tíz hónapos körüli növendékbõl. Péládul a növendék karajból készítem idõrõl idõre a bécsi szeletet, ízletes, szaftos, a család kedvence.

Visszatérve a zsenge borjú stefániára, levesnek mindenképpen készülnie kellett belõle. A másik felét az esti grillezéshez tettem félre, errõl majd legközelebb mesélek. A szépséges stefánia két oldaláról lekanyarintottam a színhúst, ez ment a grill pácba, a középsõ részt hüvelykujjnyi kockákra vágtam. A borjúmáj az már a növendék marhától származik, már használtam fel belõle, mondhatom, hogy nagyszerû frissensülteket és pástétomot készítettem már belõle.

Most háromfelé vettem, miután gondosan megtisztítottam, ugyanis a borjúmáj lényege, hogy ...


Folytats a blogon ... nemvagyokmesterszakacs.blogspot.com/2...

sponsored links

Keres?s