Majdnem cancun boil

2017-09-06

sponsored links

Nos, az eredetitõl eltérõen ebben nincsenek nagyobb rákdarabok és nincs benne füstölt kolbász sem, ezért csak majdnem ....sõt, még abban is eltér, hogy nem újságpapíron tálaltam :)
 Hozzávalók 5 fõ részére: 860 gr piros héjú burgonya, 540 gr garnéla farok, 3 csöves kukorica, só, bors, mexikói fûszerkeverék, olívaolaj, citrom, petrezselyemzöld.
Elkészítése: a burgonyát héjastól fõzzük 15 percig, a csöves kukoricát szintén. Amikor kihûltek, már jól darabolhatók, de még roppanósak kissé. A garnélát olvasszuk ki és keverjük össze a mexikói fûszerrel. Tegyük egy tepsibe az egészet, lehetõleg elkülönítve egymástól. A burgonyát és a kukoricát vágjuk apróbb darabokra, szórjuk meg sóval és borssal. Tegyük mellé a garnélát is, majd az egészet spricceljük meg olívaolajjal és forgassuk jól át. 250 fokon grill alatt süssük 20 percet, idõnként forgassunk rajtuk, hogy mindenhol jól átpiruljanak. Tálalásnál szórjunk a garnélára aprított petrezselymet, tegyünk mellé citromot és adjunk még a zöldségek mellé pár szelet marinált paprikát.


Folytats a blogon ... kimeloetelek.blogspot.com/2017/09/maj...

sponsored links

Keres?s