Mai ebédünk és vacsoránk

2012-02-22

sponsored links

A legutóbbi bevásárlásnál akaratlanul is meghallottam egy idõsebb és egy fiatalabb hölgy beszélgetését az egyik áruház  zöldséges osztályán. A fiatalabb azt mondta az idõsebbnek: "Ha nem tudom mit fõzzek, akkor paprikás krumplit fõzök". Hát ma én is így voltam. Eredetileg pangasiusból akartam ebédet készíteni, de mert az nem olvadt ki annak ellenére, hogy tegnap este áttettem a normál hûtõbe, így ma  paprikás krumplit fõztem kolbásszal és nokedlivel. Nem írtam le, és le sem fényképeztem,  mert már megtalálható a blogon néhány paprikás krumpli recept. Most annyiban különbözött, hogy virslit nem tettem bele. Remélem holnapra már kienged a pangasius. A család közben rám zúdította, hogy látták valamelyik mûsorban, hogy a pangasius  veszélyes. Nem hiszek az ilyen híreknek. Úgy gondolom, ha veszélyes lenne, nem lehetne árusítani. Én szeretem a pangasiust, mert olyan az íze, mint a szürke harcsáé. Még soha nem csalódtam benne, így holnap az lesz ebédre.
Vacsorára isteni körözöttet készítettem félzsíros tehéntúróból, hozzá fél ...

Folytats a blogon ... hzias2.blogspot.com/2012/02/mai-ebedu...

sponsored links

Keres?s