Mai ebédünk: Zöldborsóleves vajas galuskával, csirkemellfilé és brokkoli sörtésztában, duplán petrezselymes rizzsel

2012-05-02

sponsored links


Nagyon finom ebédet sikerült fõznöm, és nemcsak én mondom ezt, de családom is ezt állította :D.
Zöldborsó leves készült "vajas" galuskával  (-  vaj helyett margarinnal készült a galuska)

Második fogásnak sörtésztában sült csirkemellfilé és brokkoli duplán petrezselymes rizzsel, a fiúknak a hús mellé hûvös kovászos uborkával, ebben a rekkenõ hõségben. A csirkemellfilé a hét végi 8 db csirkemellfilé belsõ csíkja, nem nagyon nagy hús darab, de a sörtésztával már elég kiadós. A brokkoli rózsákat a leves gõzében pároltam elõ, pároló edényben. Most csak a duplán petrezselymes rizsrõl írnék, mert a többi étel már szerepel a blogon. A rizs készítés menete ugyanaz, mint a zöldséges párolt rizs leírásánál. 
Hozzávalók:  kevés olaj, 1 fej hagyma (felaprózva), 5 szál új ...

Folytats a blogon ... hzias2.blogspot.com/2012/05/mai-ebedu...

sponsored links

Keres?s