Mai ebédünk: Zöldborsóleves, Krumplifõzelék, sült virsli

2011-12-20

sponsored links


Ma sem fõztem különleges ebédet, de a zöldborsó leves mégis kicsit más volt, mint az eddig megszokott. Újítani akartam egy kicsit rajta, kevés habarással sûríteni, de elfelejtettem, hogy az itthon lévõ burgonya keményítõ másképp mûködik, mint a liszt. Ezért egészen érdekes állaga lett a levesnek. Sûrû is volt és áttetszõ is. Mint egy forró zselé. Pedig azt szerettem volna, hogy olyan legyen, mint egy raguleves. Erre mondják ember tervez... :). Az íze viszont nagyon finom volt. 

Hozzávalók: 40 dkg mirelit zsenge zöldborsó, 1 fej hagyma apróra vágva, kevés olaj, 3 fehér kanál ...

Folytats a blogon ... hzias2.blogspot.com/2011/12/mai-ebedu...

sponsored links

Keres?s