Mai ebédünk: hurka-kolbász-tepsis krumpli
sponsored links
A tegnapi hosszadalmas pizzasütés után ma egészen egyszerû ebéd készült nálunk. Csak mindent betettem a sütõbe és vártam, hogy megsüljön. A hurkát kolbászt mindkét oldalán több helyen kiszurkáltam egy hegyes késsel, hogy ne durranjon szét, és sütõpapírral bélelt tepsiben sütöttem, hogy könnyebb legyen a mosogatás. A krumpli készítésén most annyit változtattam, hogy a legutóbb sült hurka-kolbász zsírjával kikentem a sütõpapírral bélelt tepsit, mielõtt a karikára vágott krumplit berleraktam, és meg is locsoltam egy kevés felolvasztott kolbászzsírral a fûszeres krumplit. A fûszerezéshez sót, fokhagyma granulátumot, õrölt köményt és chiliport használtam. Nem kevergettem, csak hagytam, hagy süljön mindkettõ lefedés nélkül ...