Mai ebédünk: Harcsa halászlé, rántott harcsafilé, petrezselymes krumplival, kovászos uborkával

2012-05-22

sponsored links


A hatalmas, 14 kilós harcsa néhány darabjából ma is finom ebéd lett. Közkívánatra filézett harcsa halászlé a tegnap fõzött, passzírozott alaplébõl (aki más levest kért, ehetett vasárnap estérõl maradt csirkelevest csigatésztával), 

és rántott harcsafilé petrezselymes krumplival és kovászos uborkával.

Délután megmostam a Szüleim kertjébõl származó eper felét a vásárolt eperrel és fekete áfonyával együtt, egy kis "cukorhóval" meghintve kínáltam a családnak.

Nagyon finom volt az ebéd is, és a gyümölcs is. Ádámka még nem ehet epret, de nagyon ...

Folytats a blogon ... hzias2.blogspot.com/2012/05/mai-ebedu...

sponsored links

Keres?s