Magyaros tarja préselve

2012-06-15

sponsored links

Amikor a házi finomságokat készítettem és feltettem a blogra, többen kérték, hogy a fokhagymás, hõkezelt sonka receptjét írjam le.

Ez a fokhagymás, itt egy kicsivel több borsot adtam hozzá, mint a magyaroshoz és a borsot nem õrlöltem, hanem mozsárban törtem és nagyobb darabokban hagytam meg.

Most elkészítettem egy magyaros ízesítésüt és megpróbálom fázis fotókkal illusztrálni a sonkakészítés menetét.
Olajos pác magyaros és fokhagymás ízesítésû tarjához és általában disznó húsokhoz. Két variációban szoktam készíteni: fokhagymás és magyaros ízesítésû.

A két fûszerezés teljesen egyforma, csak a magyaroshoz még hozzáadom a piros fûszerpaprikát és egy kicsi csípõs paprikát is.

Fûszerek:
bors,
majoranna,
mustár,
só,
babérlevél ...

Folytats a blogon ... vikkokucko.blogspot.com/2012/06/magya...

sponsored links

Keres?s