Magyaros tarja préselve
sponsored links
Amikor a házi finomságokat készítettem és feltettem a blogra, többen kérték, hogy a fokhagymás, hõkezelt sonka receptjét írjam le.
Ez a fokhagymás, itt egy kicsivel több borsot adtam hozzá, mint a magyaroshoz és a borsot nem õrlöltem, hanem mozsárban törtem és nagyobb darabokban hagytam meg.
Most elkészítettem egy magyaros ízesítésüt és megpróbálom fázis fotókkal illusztrálni a sonkakészítés menetét.
Olajos pác magyaros és fokhagymás ízesítésû tarjához és általában disznó húsokhoz. Két variációban szoktam készíteni: fokhagymás és magyaros ízesítésû.
A két fûszerezés teljesen egyforma, csak a magyaroshoz még hozzáadom a piros fûszerpaprikát és egy kicsi csípõs paprikát is.
Fûszerek:
bors,
majoranna,
mustár,
só,
babérlevél ...