Magyaros hagymás lepény / Hungarian style onion quiche
sponsored links
Ez az egyik legnagyobb kedvencem a hagymás kaják közül, ez tényleg az a kaja, amit ha elém raksz addig eszem amíg van... :) Kicsit pepecselõs, de az a jó benne, hogy melegen és hidegen is teljesen más, ha van egy nagy adag belõle, két napig is el lehet vele lenni. Ne ijesszen meg senkit a hozzávalók mennyisége, nem kevés, de bõven megéri rááldozni ennyit a végeredményért.
This is one of my favourite reicpes with onions. This is the kind of food that I could eat as long as I have any of it in front of me. Not the quickest recipe in the world but the good thing is that it can be completely different when it s still hot and when it gets cold. You make one quiche and you can eat it for days. Don t let the amount of ingredients frighten you, it s absolutely worth it in the end.
Hozzávalók / Ingredients:
A töltelékhez / For the filling:
- 2 kg vöröshagyma / 2 kgs of onions
- 1 fej fokhagyma (kb 6-8 gerezd) / 6-8 big cloves of garlic
- 10 dkg szeletel bacon / 10 dkgs of sliced bacon
- 5 dl tejföl / 5 dls of sour cream ...