Magyar-francia koprodukció 2.

2011-10-05

sponsored links


Francia, mert az ötletet/ihletet ezúttal (is) Pierre Hermé egyik varázslatos, leveles tésztás költeménye szolgáltatta, jelesül ez a kis szolídnak semmi esetre sem nevezhetõ mogyorópralinés remek itt.

Magyar, mert master mix hányban szenvedve, a leveles tésztát cukorment/diab karamellával, dióval szórt-kenegetett réteslap váltotta fel és persze a töltelék sem úszta meg változtatás nélkül.

Mielõtt a részletekbe bonyolódnék, elárulom, ez most irtó finom lett. A réteslap, a dió ropogóssága és a cukrászkrém lágysága kiváló kontrasztot teremtett a textúrák tekintetében és az ízek is szépen összesimultak egymással, ezúttal nem hiányzott a harmónia (sem).

Ha változtatnék, csupán annyit, hogy a réteslapokat nem felejteném a sütõben. (Kicsit túlsütöttem õket, de ha ...

Folytats a blogon ... anempiskota.blogspot.com/2011/10/magy...

sponsored links

Keres?s