Magvas gondolatok: Magvas granola
sponsored links
Én már nem is tudom, hányan nyaggattak azzal, mekkora biznisz lenne cukormentes cukrászdát nyitni. "Ne haragudjatok, de engem ez tökre nem érdekel" - válaszoltam mindig, mert el sem tudtam képzelni (sõt, még most se nagyon), hogy az isteni cukor helyett mással is lehetne édességet készíteni.
Amikor Katona Évi barátnõm belevetette magát az Egy Csepp Figyelem Alapítvány munkájába, még a rá amúgy nagyon is jellemzõ elszántságát is túlszárnyalva mesélt a diabéteszesek megoldandó problémáiról, túlmenõen a hány embert érint és veled is megtörténhet kliséin. Létrehozták a Cukkerberg blogot, aminek nagy rajongója lettem, és ma már talán én is egy kicsit több empátiával viseltetek a cukormentes édességek iránt.
Errõl a reggelirõl az jutott eszembe, hogy talán cukorbetegek is kipróbálhatnák: a nádcukrot és nyírfacukorral, a mézet Agave sziruppal helyettesíthetitek. Jó édességeket találtok még cukroskata blogján, de majd próbálok idõrõl-idõre én is ezt-azt kitalálni nektek.
Magvas granola (pirított müzlikeverék)
(1 embernek 1 hétre elegendõ adag) ...