Magos házi- hamburger

2013-08-25

sponsored links



Kecsap készítése közben gondoltam ki, hogy ma hamburgerezünk Apával.
Bedagasztottam a magos zsömlét, a húspogikat is kisütöttem, de hát ember tervez......
Elszöszöltem az idõt,annyi macera van a paszírozással, fûszerezéssel.
Aztán meg,hogy is akartam én mindent így egyszerre.
Így eltettem reggelire a zsömléket és a pogácsákat .

Hozzávalók:

Napraforgómagos zsömlékhez
  • 30 dkg napraforgómagos lisztkeverék (Lidl)
  • 20 dkg Thönkölyliszt
  • 3.5 dl langyos víz
  • 1 ek olivaolaj
  • õrölt kömény
  • mivel a keverékbe már van élesztõpor nem ...

Folytats a blogon ... konyha-labor.blogspot.com/2013/08/mag...

sponsored links

Keres?s