Madártej

2012-03-05

sponsored links

Szerintem kevés olyan ember van aki ne szeretné ezt a finom hûs édességet. Mi sem azok táborát gyarapítjuk, hanem azokét akik nagyon szeretik. Apjuk is, de õ elég kritikus ezzel a nyalánksággal szemben. Úgy szereti, ha nem túl híg a leve de véletlenül se legyen darabos, vagy nagyon édes, ha langyos lenne fõben járó bûn. Az évek alatt ki kísérleteztem azt ami neki a legjobban ízlik, és szerintem is így a legjobb. Mert egy nagyon egyszerû finomságról beszélünk, de mint a legtöbb ilyen pofon egyszerûnek tûnõ dolgot ezt is nagyon egyszerû elrontani.
Na szóval én így csinálom...

2 l tejet feltettem melegedni. 8 tojást ketté választottam, a sárgáját kikevertem 30 dkg cukorral és egy csomag vaníliás pudinggal. A meleg de nem forró tejhez hõkiegyenlítéssel(1 merõkanálnyi tejet hozzá öntötte és átkevertem vele) öntöttem és folyamatos keverés mellett a kívánt sûrûségûre fõztem.
VIGYÁZAT!! Folyamatosan ...

Folytats a blogon ... naploszeruseg.blogspot.com/2012/03/ma...

sponsored links

Keres?s