Madársaláta

2011-10-10

sponsored links


Katus ismertette meg velem az elsõ francia utunkon a madársalátát. Akkor nem csak a saláta volt újdonság számomra, hanem az is, hogy elõkezelten, megmosva csomagolva lehet kapni ilyesmit. Arról nem is beszélve, hogy reszelt sajt volt kis zacskóban a polcokon! :)
No nem gondoltam volna, hogy egyszer valaha is ilyesmit leemelek a polcról, pedig azóta volt rá példa. No nem a reszelt sajtra, de rukkolára igen. Merthogy ez utóbbit is nagyon szeretem újabban. Ha ritkán olajban sütött ételt eszem, ahhoz pl. nagyon jó "ellensúly". 
Fura egyébként, hogy ez a salátaféleség ennyire megosztja az embereket. A hugicámat pl. ki lehet vele üldözni a világból. Persze tudok több példát is mondani, mivel még. Ilyen a hajdina is, de arra már volt példa, hogy evett. 
Kíváncsi lennék, az emberek hány százaléka szereti. Gondoltam, hogy megkérdezem a blogcimborákat, de lehet, hogy nem ugyanaz a keresztmetszet, mint az átlagember.

Visszakanyarodva a madársalátához, nagyon megkedveltem, bár valahogy errefelé ritkán hozzáférhetõ, vagy nem járok eleget boltba... (Ez utóbbi igaz lehet, de egy saláta kedvéért nem változtatok e férjek szerint nagyszerû szokáson. :) )
Mindegy no, csütörtökön felvittem a szívemnek kedves barátaimat a reptérre. Elutaztak jó messzire, aztán vissza sem ...

Folytats a blogon ... biobrigi.blogspot.com/2011/10/madarsa...

sponsored links

Keres?s