Macaronok

2012-03-24

sponsored links


A macaron egy drog. Legalábbis nekem. Még akkor is ha nem mindig van sikerélmény. Ugyanis új helyen új sütõ, amit bizony ki kell tapasztalni. De amint a képek is mutatják volt némi sikerélmény is, ugyanis szép duci fehér macaronok készültek az olasz cukorszirupos módszerrel és aranyos kis kakaós minimacaronok a francia módszerrel. Bár ez utóbbinak kicsit egyenletlen a felülete, mert nem daráltam eléggé a mandulát, de sebaj, ízre nagyon finom volt.

Receptet nem is írnék. A tonkababos tejcsokoládés ez a recept alapján készült. Annyiban más, hogy ezúttal kis mini 1 cm átmérõjû körök készültek. Sokkal gyorsabban megsülnek, szóval semmiképpen se süssük 13-15 percig mint a nagyokat, inkább 7-8 perc volt szükséges az én sütõmben. Tölteléknek tonkababos tejcsokoládé ganache ...

Folytats a blogon ... www.colorsinthekitchen.com/2012/03/ma...

sponsored links

Keres?s