Macaronmánia

2012-03-26

sponsored links


Az egy héttel ezelõtt megrendezett 1. magyarországi macaron nap alkalmából egyik barátnõmmel ellátogattunk az Eiffel-térre. Szerencsére idõben érkeztünk, mert a rendezvény bár 4 órán keresztül fogadta volna a látogatókat, másfél óra után, csak üresen tátongó standok maradtak. Hogy mi az oka a falatnyi habcsók õrületes sikerének? Talán, hogy a szivárvány minden színében tündököl, az igazán profik cuki kis díszekkel ékesítik., tehát igazán szép és- bár az ember elsõ pillantásra nem is  gondolná, de tényleg  nagyon finom!:) Hihetetlen népszerûségét nyilván az is fokozza, hogy igen nehéz jól elkészíteni.
Leszámítva, hogy a rendezõk alábecsülték az érdeklõdõk számát, a  kezdeményezésrõl  csakis pozitívan tudok nyilatkozni. Személyes kedvencem Segal Viktor almás-libamájas,formájában és ízvilágában is igencsak rendhagyó, négyzet alakú macaronja. 
 
Íme egy alaprecept annak, aki úgy  érzi otthon is megpróbálkozna a macaron készítéssel! 


Hozzávalók:
  • 100 g porcukor 
  • 100 g hántolt mandula
  • 40-40 g tojásfehérje
  • 25 g cukor ...

Folytats a blogon ... cucinadellajucus.blogspot.com/2012/03...

sponsored links

Keres?s