Macaron - Barnán épphogy, zölden repedt, pinkkel sehogy:)
sponsored links
Már amikor elkészítettem a sima alap macaront fájt a szívem, hogy miért is nem színeztem a tésztának egy kisebb részét...tudtam, hogy 3 nap minimum el fog telni, hogy pihenjenek a fehérjéim a hûtõben, így lett kb. 3 hetes különbség a kettõ elkészítése között:) Tudom-tudom elég egy napig szobahõmérsékleten pihentetni, de nekem szimpatikusabb a hûtõs megoldás, már csak a mikroorganizmusok miatt is:) Az elsõ sima makik sikerein felbuzdulva neki láttam a színezésnek:) A barna színt kakaóval, a zöldet természetes ételszínezõ porral, a pinket folyékony természetes színezõvel értem el. Jobb szeretem a természetes anyagokat használni, hiszen mégis csak a szervezetünkbe kerül:) Az összes közül a kakaós sikerült legjobban, kicsit még emelkedhetett volna a talpa, úgyhogy õt mutatom be Nektek. A repedezett zöldeket a locsolóim orozták el, a pinkeket a kuka:) (Kerítek róluk is fotót:))
Hozzávalók:
80 g õrölt mandula
110 g porcukor
30 g kakaópor
60 g tojásfehérje ...