M. étterem

2011-09-12

sponsored links

Van az a sztereotípia, hogy amikor az emberek találnak valami igazán különleges dolgot, akkor legtöbben magukban tartják, nem beszélnek róla a nagyobb tömegnek. Én most ezennel erre itt rácáfolnék, mert egy olyan helyrõl szeretnék írni, ami számomra végre valóban megnyerõ volt. Egy étterem, melyrõl szinte semmit nem lehet megtalálni az interweben, a legtöbb cikkben is arról írnak, hogy csak a szájhagyomány útjának megfelelõen lehet róla tudomást szerezni. Ezt a tényt én is alátámasztom, mert magam is egy ismerõstõl kaptam a tippet, hogy látogassak el a helyre. Az ajánlójában annyi szerepelt, hogy egy pici hely a belvárosban, de csodálatos konyhával!
Az ilyennek nagyon tudok örülni, mert - különbözõ beidegzõdésekbõl - nem igazán vagyok rajongója a hatalmas éttermeknek, inkább a kis helyeket preferálom. Egyébként láttam már ilyet, az Olimpia képében, de sajnos az egy elég vegyes képet mutatott a végére.
Ellenben az M. a megérkezésünkkor is már hozta az elõzõleg elvárt képet, tényleg egy aprócska étterem - olyan, amit az utcáról nehéz lenne észrevenni.
Gyorsan rendeltünk is egy jó üveg bort és elõétel gyanánt bevállaltunk fejenként egy-egy tételt, ráadásnak egyet még dobtunk a közösbe.

Cimborám Kocsonyát kért két szósszal, én egy Kacsazúzát próbáltam ki mangós-barackos chutneyval, harmadiknak meg ...

Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/hinyenc/~3/aN...

sponsored links

Keres?s