M?zeskal?cs
sponsored links
11 ?v kellett hozz?, de v?gre le?rom ?n is a receptet a saj?t blogomra, tal?n Moha sem haragszik meg ?rte. Az eredeti recept ugyanis t?le van, de minden ?vben hosszan kattintgatok mire megtal?lom.
Az eredm?ny r?gt?n puha, puszedliszer?en leveg?s, de lehet j?tszani a sz?dabikarb?na mennyis?g?vel, ha m?g leveg?sebbet vagy formatart?bbat szeretn?nk.
?n ?gy vettem ?szre, hogy a puhas?g titka az, hogy amint bemattul a t?szta, lehet is kivenni a s?t?b?l, ?s hagyni m?g p?r percig a s?t?lapon, hogy megszil?rduljon.
A t?szt?t legal?bb egy ?jszak?t pihentetni szoktam a h?t?ben, ?gy t?k?letesen form?zhat? ?llagot kapok bel?le, minim?lis al?lisztez?ssel.
Erre tov?bb >>>