Lélekmelengetõ leves: Tárkonyos raguleves
sponsored links
Nagy kedvencem a tárkonyos raguleves, de eddig magam sosem készítettem el, aminek az oka talán az, hogy általában nyúlhús van itthon, és annak hát, hogy is fogalmazzak, elég sokáig kell puhulnia, hogy olyan igazán omlós legyen a végeredmény.
Tegnap viszont nem igazán akartam túl nehéz ételt vinni ebédre, ezért úgy döntöttem, hogy végre megfõzõm életem elsõ saját tárkonyos ragulevesét, és a kísérõ "csak" palacsinta lesz mellé.
Hát persze mondanom sem kell, hogy néhány blogtársamhoz hasonlóan nem igazán tartozik a kedvenceim közé a palacsinta készítés. Aminek az okát a mai napig nem tudom megmagyarázni, pedig annyira szeretem...:)
Szóval tegnap elkészült mind a kettõ, de ma jöjjön a raguleves...
Hozzávalók:
2 fej sárgarépa, 2 fej fehérrépa, 1/4 kg. csirkemellfilé, 1 kk. petrezselyem, 1 ek. tárkony, 1 húsleves kocka, 1 kk. só, 4 szem ...