Látogatás a Borkonyhában

2011-11-05

sponsored links

A bisztrók virágzanak manapság, közülük nagy nagy kedvencem a Bock, általában mindet ehhez mérek. A Borkonyha táblája már Szent István térrõl bekanyarodva szemet szúr. Nagyon jó helyen sikerült kialakítani a helyet; A környék tele irodaházakkal, hotelek a közelben és nem kevés turista. Noha nem a turisták a fõ célpont, de ártani nem árt. :)
Ahogy közelítem meg a bejáratot, feltûnik a szõlõfürtös ablakdekoráció, eltéveszteni sem lehet a Borkonyhát. Belépve az étterembe kedves pincérek fogadnak és a chéfet, Sárközi Ákost is megpillantom - Õ nem tudja kivagyok, de én már tudom, hogy Õ ki! :) A tekintetemet azonnal a borfal húzza magához, nem mindennapi látvány! Nem csak úgy vannak a borok, hanem az a fal egyben egy borhûtõ is, melybõl több, mint 200 féle túlnyomórészt magyar bor közül válogathatunk. Miután sikerült feleszmélnem és elfoglalni az asztalomat feltûnik számomra a fekete pala tábla, azaz az aktuális kínálat.

Három táblán találjuk meg azokat az ételeket, melyeket kéthetente cserélnek és van az állandó étlap, amelyben egy oldal az ételekrõl, egy oldal az italokról szól. Számomra annyi kedves étel van repertoáron, hogy még így is nehéz volt a választás, de ...


Folytats a blogon ... pisztacia.blog.hu/2011/11/05/latogata...

sponsored links

Keres?s