Lányok a konyhában: Hús
sponsored links
Szagoltatok már húst. Nem az illatokra gondolok a hentesnél, az csak egy dolog. Arra gondolok, mikor a frissen megvásárolt húsárut kibontjuk a zacskóból (jobb helyeken papírba csomagolják) kezünkbe fogjuk, próbálgatjuk a súlyát, a fogását és jó alaposan beleszagolunk a közepébe.
A húsoknak általában jellegzetes illatuk van (rossz esetben szaguk), nem lehet összetéveszteni egy csirkét a disznóval, a marhahúsnak pedig kifejezetten finom édeskés, paradicsomos illata van. Jól lakik az ember már attól, ha beleszagol.
Apropó szag. A minap épp whollosiék futottak bele romlott húsba. Azt már végképp nem lehet összekeverni semmivel, és a romlott húsok közül is a csirke a legbüdösebb. Ha egyszer már éreztél romlott hússzagot, azt nem felejted el. Nálam okosabb ...