Lángos tésztában sült virsli (paleo)

2017-06-10

sponsored links



Továbbra sem kapcsolom be a sütõt. :) Napok óta a fejemben van ez az étel, csak valahogy mindig más sütõdött helyette. Ma mindenki más idõpontban és mást ebédelt, úgyhogy önzõ módon magamnak készítettem el. :) Reggel piacra menet elõtt bekevertem a tésztát, majd délben kisütöttem.

Hozzávalók: 

6 paleo virsli
3 tojás
1 dl víz

a sütéshez:
bõ zsiradék

a tálaláshoz:
saláta (nálam most madárbegy)
éven túl érlelt cheddar (nálam most mature chatedral)
nyerstojás mentes majonéz (recept itt)
fokhagymás olívaolaj

A vizet elegyítjük a tojással, majd a liszttel együtt csomómentesre keverjük (én habverõt használtam). 20 percig pihentetjük. 6 részre osztjuk. Két szilikonlap közt, egyenként a virsli hosszára nyújtjuk a tésztadarabokat. Beburkoljuk vele a virslit, Bõ, forró zsiradékban kisütjük. Végül salátával, reszelt sajttal és majonézzel tálaljuk. Még finomabbá tehetjük a tésztát, ha kisütés után fohagymás olívaolajjal kenjük meg.

A facebookon is követhettek, itt tudtok csatlakozni hozzám. Ne feledjék, hogy csak akkor jelennek meg a bejegyzéseim nálatok, ha a Követed lehetõségre is rákattintatok.

Létrehoztunk egy új paleos receptes csoportot, ha van kedvetek csatlakozni hozzánk itt megtehetitek: https://www.facebook.com/groups/523183661193999/ A ti ötleteiteket, receptjeiteket is várjuk!

Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/AnitaKedvence...

sponsored links

Keres?s