Lángos a megunhatatlan!

2012-04-02

sponsored links


Nagyon rég készítettem ezt a lángost, ideje lenne újra sütni, bár nem fogyókúrás étel az tény.:)
Mindig ugyanazt a receptet használom, mert bevált, nagyon finom, nem olajas tészta lesz a végeredmény. Kétféle módon szoktam készíteni, ha aznap akarom kisütni, akkor az élesztõt megfuttatom, tésztát dagasztok és hagyom a duplájára kelni. Ha nagyobb adagot készítek, akkor instant élesztõt használok, ahogy összeállítom a tésztát, kiolajozott zacskóba teszem és berakom a hûtõbe.  Hat óra elteltével lehet sütni, de akár 4 napig is eláll, sütéskor kiveszek egy-egy darabot a tésztából és úgy dolgozom vele, mintha "friss" tészta lenne.
Következzen a recept, érdemes egybõl dupla adagot készíteni!

Gyors lángos

Hozzávalók:
50 dkg liszt
2,5 dl tej
1 tojás
fél doboz tejföl (kicsi) ...

Folytats a blogon ... mezesotthon.blogspot.com/2012/04/lang...

sponsored links

Keres?s