Lábatlan tyúk

2011-08-11

sponsored links


A neve, az vonzott. Hozzáteszem, mikor a gyerekeimnek felvetettem, hogy sütök lábatlan tyúkot, a ?Pfúj!? szócskával reagáltak. Bezzeg, amikor enni kellett, ezek a sütés közben kövérre hízott tyúkocskák nagyon kelendõek voltak.
Eredetileg porcukorral szórva kellett volna tálalni, de nálam Mrs.Same ötlete alapján készült bolond baracklekvárral került a tányérra. A megbolondított baracklekvár rendkívül feldobta ezt az egyébként roppant egyszerû édességet. Köszönöm az ötletet.

Hozzávalók:
         30 dkg liszt
         1 tojás
         3 dl tej
         1 dl szódavíz vagy ásványvíz
         1 csipet só
         olaj a sütéshez

Bolond baracklekvár: ...

Folytats a blogon ... reformkorikonyha.blogspot.com/2011/08...

sponsored links

Keres?s