Luxus reggeli: Szarvasgombás, spárgás tojás
sponsored links
Van egy pár hozzávaló, amivel belsõséges, már-már függõségi viszonyt ápolok. Ha jobban belegondolok nem is pár, de ebbe most ne is menjünk bele! Az egyik ilyen a szarvasgomba. Aki kóstolta az tudja miért. Aki nem, annak csak annyit tudok mondani, hogy ez olyan íz, amit nem tudod megmagyarázni, de csak enned és enned kell, csak még egy falt, és mire feleszméltél már üres is a tányérod.
Mivel nem olyan gyakori, és borsos ára is van, ezért viszonylag ritkán jutok hozzá. De most egy kis baráti segítséggel (mindig is tudtam, hogy az embernek jól kell tudni barátokat választani, vagy inkább a hasonló érdeklõdésû emberek vonzzák egymást?), kisebb mennyiség boldog tulajdonos lettem. Így pár napja "csak" ezzel fõzök, és még a reggelink is vele készült!
Apropó reggeli! Június 9-én jelenik meg az elsõ könyvem az "5 hozzávalós reggelik"! 18:00 órától várlak Benneteket egy kóstolóval egybekötött, dedikálásra a Könyvhéten! Bõvebb info itt ?