Luxus

2011-09-23

sponsored links

Ki milyen gyakran eszik libamájat? Pedig hungarikum. Na, jelentkezõ?

A magam részérõl több évtizedre visszatekintõ negatív libamáj-fogyasztási rátámat sokszorosára tornásztam fel. Megettem a libamájas bonbont, amit az Édesnapokon szereztem be.

Bár túl nagy tapasztalatom nem volt e téren, mégis azt kell mondjam, hogy finom volt.

Részletek: A félgömb alakú csokihüvely magas kakaótartalmú étcsokoládéból készült, ami fontos is, hogy megtartsa / kiemelje az ízeket. A bonbon belsejének nagyobb részét egy csokis krém töltötte meg, amit tokaji aszúval és - mint a bonbont eladók infóiból kiderült - szarvasgombás libamájpástétommal turbóztak. Az erõs alkoholos ízen kívül az utóbbi kettõre nem jöttem volna rá ...


Folytats a blogon ... csox.blog.hu/2011/09/23/luxus_19

sponsored links

Keres?s