Ludaskása Márton napra

2012-11-13

sponsored links

 YI5M7847.jpg

Az idén betegen ért e neves ünnep, ezért a szokásosnál kisebb felhajtással is beértem. De ilyen fontos babonákat nem szabad mellõzni, így kerestem egy energiatakarékos (itt az emberi erõforrás igényre, azaz magamra gondolok) megoldást a tradicionális receptek közül.

Én legfeljebb egy jó libalevesre vágytam, tehát a ludaskása jó ötletnek látszott. Végül rizottó rizsbõl készült el, és olyan jó lágy, krémes lett, hogy a repetát már parmezánnal ettem - de ezt nem mondjuk meg a szerencsehozó ludaknak... 

Hozzávalók:

2 libaszárny

2 libanyak

200 g zúza

300 g pecsenye kacsamáj

3 sárgarépa

2 petrezselyem gyökér ...


Folytats a blogon ... ketcicakonyhaja.blog.hu/2012/11/13/lu...

sponsored links

Keres?s