Ludaskása fejes salátával
sponsored links
Ahogy elõzõ bejegyzésemben már megírtam, olyan soknak találtam a Márton napi libaleveshez megvásárolt libaaprólékot, hogy egy ludaskását is kiszorítottam belõle.
A ludaskása hozzávalói: a leveshez felhasznált liba farhátról lefejtett, apróra vagdalt háj és bõr, 1 fej hagyma, 5 db libaláb (megtisztítva, körmök levágva), 1 db libanyak (négybe vágva) 12 db libaszív (hosszában félbevágva), ételízesítõ és/vagy só ízlés szerint, 1/2 liter forró víz, 1 kávéskanál õrölt bors, 1,5 nagy szál sárgarépa,1-1 szép nagy szál petrezselyem gyökér és paszternák, ezek vastagabb szeletekre vágva, 1 jókora szelet egy hatalmas zellerbõl felkockázva, 4 db nagyobb megtisztított gomba negyedekre vágva, 37,5 dkg ...