Lucskos káposzta - egyperces gasztronovella

2012-02-04

sponsored links

"Dobó fiam! Nem tudom a névnapot megszervezni, téged bízlak meg vele. Ragaszkodom hozzá, hogy nélkülem is meg legyen tartva! Kulcsok mellékelve. A húsok a fagyasztóban, a sütéshez és a "lucskosba" valók is. Csak káposztát kell útközben venned. Azt cikkelyekbe vágva forrázd le sós vízzel, és csurgasd le! A dagadót és a szegyet is sós vízben fõzd meg félig és vágd fel szépen! Olvassz zsírt, kevés hagymát piríts meg rajta, aztán rétegezd a káposztát a hússal, borsot, kaprot, tárkonyt és kötés csombort is tegyél közé. Alul-felül káposzta legyen! Ereszd fel a fõzõlével, ecettel savanyítva fõzd fedõ alatt, de a káposzta össze ne dõljön! Ha kész, habard be ...

Folytats a blogon ... trendoblog.blogspot.com/2012/02/lucsk...

sponsored links

Keres?s