Lovasfogat

2011-10-10

sponsored links


Már egy ideje próbálok uralkodni magamon és - bár olykor eléggé nehezemre esik - egyszerûen a bejegyzéseimben nem firtatom, hogy az adott tortámban mi nem tetszik és hol vannak a hibák. Úgy látom, a világon a legkedvesebb olvasóim vannak - hiszen ha én nem emlegettem a problémákat, akkor mindenki csak a szépet emeli ki az aktuális remekmûvemben. Elégedett továbbra sem vagyok, de mondjuk úgy, hogy egyre inkább örömmel nézegetem a kész mûvemet. Ezt is csak utólag - amíg készül, addig apró részleteiben látom, attól kezdve, hogy késznek nyilvánítom, mintha más szemmel látnám az egészet. Olyankor kezdek gyönyörködni és érdekes, mert néha vannak hibák (ferdeség, ránc, akármi), amit csak akkor fedezek fel.
Nézzétek el nekem, hogy most képtelen vagyok túlsiklani a hibákon...
Szóval már jó pár hete futottunk össze Klárival, amikor mesélte, hogy olvassa õ is a blogomat és tetszenek neki a tortáim. Már akkor mondta, hogy szeretné, ha Bendegúznak én készíteném a születésnapi tortáját.
Késõbb találkoztunk is, akkor fényképeken megkaptam, hogy mi is legyen a tortán! Nagyon eredeti ötletnek tartottam, amit kitalált: Bendegúz lovasfogatozik (hû, gõzöm sincs, hogy hogyan is hívják ezt a sportot rendesen...) és az õ lovasfogatát készítsem el! Már az alapkoncepció is úgy szólt, hogy ez a rész legyen levehetõ a tortáról, ezt eltennék emlékbe. A fogaton kapjon helyet Blanka is, dél-alföldi népviseletben és Boldizsár is. A torta pedig szinte "alátét" lett, mert nem nagy tortaevõ a ...

Folytats a blogon ... homoktorta.blogspot.com/2011/10/lovas...

sponsored links

Keres?s