Lisztmentesen írta

2014-04-08

sponsored links

Gluténmentes kakaóscsiga:

25 dkg túró
25 dkg liszt (rizsliszt, amarántliszt, kukoricaliszt keveréke)
5 dkg cukor
½ kk szódabikarbóna
csipet só
1 kk útifûmaghéj 1 dl tejben összekeverve

A hozzávalókat összegyúrtam, két folpack között kinyújtottam, a tésztát olajjal megkentem és rászórtam cukrozott kakaót. A folpack segítségével a tésztát feltekertem és a hengereket felkarikáztam. Zsírpapírral kibélelt tepsibe tettem és 180 °C-on 20 perc alatt megsütöttem.


Egészen ehetõ lett (kicsit kiérzõdött az amarántliszt és a kukoricaliszt fura íze, de ha jobban megcukroztam volna, akkor a cukor elnyomta volna ezt az ízt. Kihûlve még finomabb).

Folytats a blogon ... lisztmentesen.blogol.hu/?perm=4118408

sponsored links

Keres?s