Lisztmentesen írta

2014-03-17

sponsored links

Az elmúlt hetekben már megint lusta voltam írni. Most beteszek néhány képet, mindenféle recept leírása nélkül.

Megint sütöttem gluténmentes kekszet magamnak. A szokásos „gondolom forma” recept alapján. Rizsliszt, kukoricaliszt, vaj, tojás, citromhéj.


Egyik nap ebédre pisztrángot és makrélát sütöttünk zöldségágyon.


A pisztráng jó volt, a makréla pocsék hal ízû.

Ez itt lencsefasírt krumplisalátával.

Afrikai harcsapörkölt rizzsel. A harcsát nagyon szeretem.

Sült csirkecomb, sütõtökkel, cukkinivel és meggybefõttel.

Paleozsemle: lenmagliszt, tökmagliszt, amarántmag, kókuszliszt, tojás, só, szódabikarbóna, víz (pocsék volt).

Gluténmentes müzliszelet=energiaszelet:

Apróra vágott diót, napraforgómagot, szezámmagot megpirítok.

Aszalt sárgabarackot és vörösáfonyát felaprítottam.

Fentieket puffasztott amarántmaggal és pár kanál lekvárral összekevertem. Aki nem gluténérzékeny, az keverjen hozzá zabpelyhet és zabkorpát.

A masszát egy szögletes edénybe kell nyomkodni és egy erõs férfi kézzel le kell nyomni.


Itt már a müzliszelet van, amelyet becsomagoltam, hogy a hét minden napjára jusson egy-egy. Több van, mint amennyi a képen látható.

Paradicsomleves

Húsgolyó krumplipürével és meggylekvárral.


Folytats a blogon ... lisztmentesen.blogol.hu/?perm=4114423

sponsored links

Keres?s