Lisztmentesen írta

2012-11-22

sponsored links

width=

Kukoricakoch:

Egy edénybe ½ liter tejet, kevés vizet, 2 ek cukrot tettem és feltettem fõni. Amikor elkezd forrni, akkor apránként hozzákevertem a kukoricadarát (kb 2 dl). Amikor elkezdett sûrûsödni, akkor levettem a tûzrõl és hagytam hûlni. 3 tojásfehérjét felvertem 1 evõkanál cukorral. 2 tojássárgáját összekevertem a megfõtt kukoricadarához, majd óvatosan beleforgattam a tojásfehérjék kemény habját. Papírral bélelt tepsibe öntöttem és 170 fokra elõmelegített sütõbe helyeztem. Kb. 45 percig sütöttem. Ha a teteje pirul, akkor sütõpapírt helyezek rá, nehogy megégjen. Áfonya lekvárral ettük. Finom és könnyû volt.

Hajdinás sós keksz

Hajdinamagokat kávédarálóval ledaráltam és daráltam hozzá puffasztott amarántmagot is. Kis sót, kevés olajat, 1 ek ...


Folytats a blogon ... lisztmentesen.blogol.hu/?perm=4000613

sponsored links

Keres?s