Lisztmentesen írta

2012-03-01

sponsored links

Padlizsános hús puliszkavirággal

Csirkemellbõl készítettem pörköltet, majd amikor majdnem készen volt, akkor hozzá adtam egy nagy padlizsánt felkockázva és egy darabos paradicsomkonzervet. Együtt fõztem még 10 percig, majd hogy ne legyen nagyon leveses, ezért egy kevés rizslisztet kevertem bele, amit 2-3 percig fõztem.

A puliszkavirágokhoz a kukoricadarát enyhén sós vízben megfõztem, majd a megfõtt darát egy vizezett szilikonlapra kentem. Hagytam 10 percig hülni és szilárdulni, majd süteményszaggatóval kiszúrtam és enyhén olajozott teflonban mindkét oldalát megsütöttem. Finom, ropogós lett a külseje.

Meggyes túrókrém ...


Folytats a blogon ... lisztmentesen.blogol.hu/?perm=3890931

sponsored links

Keres?s