Lisztmentesen írta

2011-10-15

sponsored links

Gluténmentes rántottcsirke: panírozásához kukoricalisztet, tojást és burgonypelyhet használtam.

A rántotthúshoz krumplipüre és paradicsom-lilahagyma-kukorica saláta volt.

Sütöttem egy kis almáspitét is. Gondolom mennyiségben összegyúrtam kukoricalisztet, rizslisztet, vajat, cukrot, szódabikarbónát és egy tojást. A tészta nem nyújtható, szakad, törik, porlad. Beleszuszukáltam egy sütõformába, rátettem a reszelt almát, megszórtam fahéjjal és egy kevés tésztával próbáltam dísziteni. Megkentem tojással és 190 C-on 20 percig sütöttem. A gluténmentes tészta nehezen szedhetõ ki a sütõformából, mert sülve is törik, de szerencsére van egy 100 éves formám, aminek az aljában van egy olyan valami, ami középen rögzítve van, de a sütõforma alján körbe forgatható, ezáltal a sütemény alja ...


Folytats a blogon ... lisztmentesen.blogol.hu/?perm=3807549

sponsored links

Keres?s