Linguine tejfölös fõtt céklával és gorgonzolával

2012-02-02

sponsored links


A Pasta e bastáról...

Linguine tejfölös fõtt céklával és gorgonzolával

Hozzávalók: 320 g linguine, 1 közepes cékla, 120 g gorgonzola piccante, 1 dl tejföl, 1 ek. citromlé, 1 salottahagyma, só, frissen õrölt feketebors, vaj

A céklát alaposan megsikáljuk, és bõ, sós vízben puhára fõzzük, majd leszûrjük, meghámozzuk, vékony csíkokra vágjuk.
A cékla fõzõlevét félretesszük.
Egy serpenyõben felhevítjük a vajat, hozzáadjuk a vékonyra szeletelt salottát, és lassú tûzön megfonnyasztjuk. Hozzáadjuk ...

Folytats a blogon ... tavolainpiazza.blogspot.com/2012/02/l...

sponsored links

Keres?s