Lilahagyma lekvár, aszalt szilvával
sponsored links
Az egyik szegedi étteremben ettem elõször lilahagyma lekvárt aszalt szilvával (méghozzá báránycsülökhöz). Annyira ízlett a szilvás verzió, hogy rögtön készítettem otthon is egy adagot.
Csinos kis üvegecskébe téve, klassz gasztróajándék is, szerintem.
/Most döbbentem rá, hogy két hete nem is posztoltam, és hogy mennyi ételfotóm van a "december" mappában, amihez még meg kellene írni a receptet... miért telik ilyen gyorsan az idõ? :)/
Csinos kis üvegecskébe téve, klassz gasztróajándék is, szerintem.
/Most döbbentem rá, hogy két hete nem is posztoltam, és hogy mennyi ételfotóm van a "december" mappában, amihez még meg kellene írni a receptet... miért telik ilyen gyorsan az idõ? :)/
Hozzávalók (2-3 adag)
2-3 nagy lilahagyma
2 evõkanál balzsamecet
1-2 evõkanál méz
csipet só ...
2-3 nagy lilahagyma
2 evõkanál balzsamecet
1-2 evõkanál méz
csipet só ...