Libatepertõkrém

2012-01-19

sponsored links


Nálunk a liba minden felhasználható része jöhet, hiszen nagyon sokféle finom étel készíthetõ belõle. Ezt a krémet is ehetjük reggelire, elõételnek,  teavacsorákhoz. Készíthetjük reszelt sajttal megszórva melegszendvicsként is. Ehetünk mellé zöldhagymát, retket, lilahagymát, zöldpaprikát, megszórhatjuk apróra vágott snidlinggel, petrezselyemmel.

Hozzávalók: 4 adag (bõséges)

bõrõs zsírréteg, libaháj,  (amibõl ha kisült 25 dkg-ot kiveszünk), vagy készen vett libatepertõ, kevés tej, 3 fõtt tojás, 1 gerezd fokhagyma, fél lilahagyma, fél vöröshagyma, fél piros kaliforniai paprika, 2 ek. mustár, só, õrõlt ...

Folytats a blogon ... liviakonyhasarka.blogspot.com/2012/01...

sponsored links

Keres?s