Libanapok

2011-11-20

sponsored links


Már nem épp aktuális a téma a Márton napi liba, viszont élménybeszámolónak tökéletes. Chef Maki fõzõiskolájában voltunk november 4-én, ahol libás recepteket készítettünk Rézi Györggyel, a Serpenyõs étterem tulajdonosával. Régebben is voltam már a Fõzõiskola óráján, sõt volt hogy videót is készítettünk szórakozásból náluk.A kenyeres órának hála, azóta itthon is teljes sikerrel sütöm a kenyereket. elõtte is barátkoztunk... viszont azóta már nincs kenyér, amit elrontanék.

A mostani óra érdekessége volt az is, hogy Makiék iskolája elköltözött, a korábbi konyhából egy tankonyhára, a BGF-re. Ennek számos elõnye van, az egyik legszembetûnõbb talán az, hogy több fõzõlap, munkapult van, így párban mindenki minden területhez hozzájuthat. Apró hátránya,  hogy kevésbé családias a helyszín, mint azt megszokhattuk Makiék korábbi konyhájában, bár ez szerintem senkit nem zavart, engem sem.. Nem hiába az mégis csak egy lakás konyhája volt, ez meg egy tankonyha. Ehhez azonban kárpótlás, hogy gõzsütõtõl kezdve mindenféle géppel fel van szerelve, ami egy ilyen iskolában egyáltalán nem hátrány, úgyhogy ez egy jó választás volt.

Az ízlésemnek nagyon megfelelõ menüt készítettünk, a sütõtök krémleves mellett ugyanis libamáj volt, az elõétel, libamell a ...

Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/blogspot/PFvA...

sponsored links

Keres?s